Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking

Ervaar de voordelen van de Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking. Deze conditioner is speciaal samengesteld met zomertarwe en honing, ingrediënten die bekend staan om hun zuiverende en hydraterende werking. Laat je haar weer stralen met de diepe, natuurlijke glans die deze conditioner geeft. Bovendien voelt je haar heerlijk zacht aan na gebruik. De lichtgewicht formule van deze conditioner dringt diep door tot in de kern van je haar, zonder het te verzwaren. Hierdoor blijft je haar luchtig en vol volume. Daarnaast zorgt de Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner ervoor dat je haar na het wassen heerlijk ruikt en makkelijk doorkambaar is. Geniet van de frisse geur en het gemak van klitvrij haar. Deze conditioner is gemaakt met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor je haar wordt verzorgd op een milde en natuurlijke manier. Bovendien is zowel de fles als de dop van deze conditioner 100% recyclebaar. Draag dus bij aan een duurzamere wereld door de fles bij het plasticafval weg te gooien. Gebruiksaanwijzing: Knijp in de fles en verdeel een beetje conditioner over de lengte van je haren. Laat het even inwerken en spoel het daarna grondig uit. Voor een optimaal resultaat kun je ook de andere producten uit de Andrélon Glans lijn gebruiken. Voel je weer stralend en zelfverzekerd met het gezonde en glanzende haar.

Veelgestelde vragen over Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking


Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: .

Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Classic Glans Zomer Tarwe Conditioner 6 x 250 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos