Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Nutritive

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml

De Kérastase Nutritive Nectar Thermique is een voedende hittebescherming en stylingcrème speciaal ontworpen voor normaal tot droog haar. Deze innovatieve formule, verrijkt met het Iris Royal Complex, biedt niet alleen bescherming tegen de schadelijke hitte van stylingtools, maar voedt ook diep in de haarvezels. Hierdoor wordt het haar intens gevoed en krijgt het een prachtige glans. Deze crème maakt het stylen van je haar een stuk eenvoudiger, terwijl het tegelijkertijd dofheid voorkomt. Dankzij de toevoeging van Royal Jelly, een waardevol ingrediënt rijk aan voedingsstoffen zoals proteïnen en lipiden, zorgt deze crème ook voor ultieme zachtheid. Je haar voelt zijdezacht aan en ziet er gezond en stralend uit. Met de Kérastase Nutritive Nectar Thermique geef je jouw haar de verzorging die het verdient. Bescherming, voeding en styling worden gecombineerd in één product. Voeg deze crème toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van prachtig, glanzend haar dat gezond aanvoelt.

Veelgestelde vragen over Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml


Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml wordt verkocht in een mooie Tube van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml is dermatologisch getest: Ja.

Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Nutritive Nectar Thermique Voedende hittebescherming en styling crème 150ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos