Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Levendige Kleur

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml

Deze luxe conditioner van Andrélon, genaamd Levendige Kleur Conditioner, is perfect voor degenen die hun gekleurde haar willen verzorgen en behouden. Met een verrijking van macadamia olie en fibre actives, biedt deze conditioner een diepe voeding en bescherming voor je haar. De geavanceerde formule van deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de levendigheid en intensiteit van je haarkleur te behouden. Het helpt om kleurvervaging te voorkomen en zorgt ervoor dat je haar er stralend en gezond uitziet, zelfs na meerdere wasbeurten. Daarnaast heeft deze conditioner ook een heerlijke geur die je haar fris en geurig laat ruiken. Het maakt je haar zacht en glad, waardoor het gemakkelijker te kammen en te stylen is. Met een handige verpakking van 6 x 250 ml heb je genoeg voorraad om je haar keer op keer te verzorgen en te verwennen. Dus als je op zoek bent naar een conditioner die je gekleurde haar voedt, beschermt en laat stralen, dan is de Andrélon Levendige Kleur Conditioner de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml


Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Levendige Kleur Conditioner Voor gekleurd haar Verrijkt met macadamia olie en fibre actives 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos