6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml

Merk

Gliss

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml

De 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml is een absolute must-have voor iedereen die droog en beschadigd haar heeft. Deze conditioner is speciaal ontworpen om je haar diep te hydrateren en te herstellen, zodat je weer kunt genieten van gezond en glanzend haar. Wat deze conditioner zo bijzonder maakt, is het aquaporine-complex. Dit complex optimaliseert de vochtbalans van je haar, waardoor het intensief wordt gehydrateerd en verzorgd. Het resultaat is zichtbaar: je haar wordt weer zacht, soepel en glanzend. Met de 6x Gliss Aqua Revive Conditioner haal je niet alleen een effectieve conditioner in huis, maar ook een product dat lang meegaat. De verpakking bevat namelijk maar liefst 6 flessen van 200 ml, zodat je voorlopig voorzien bent van deze geweldige conditioner. Verwen je haar met de ultieme hydratatie en herstel, en geniet van prachtig gezond haar!

Veelgestelde vragen over 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml


6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml is dermatologisch getest: Nee.

6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen 6x Gliss Aqua Revive Conditioner 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos