KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml

Laat je haar weer stralen en herstel broos en beschadigd haar met de lichte KEVIN.MURPHY Leave-In Repair Treatment Conditioner. Deze voedende behandeling repareert je haar op de plekken waar het beschadigd is. Bovendien herstelt het gespleten haarpunten en voorkomt het haarbreuk als gevolg van breekbaarheid. De Leave-In Repair Treatment Conditioner herstelt onmiddellijk de beschadigde delen van je haar zodra er schade optreedt. Naast het herstellen, voedt deze behandeling deze delen van de wortel tot aan de punten. De Leave-In Repair Treatment Conditioner van KEVIN.MURPHY is de ultieme oplossing voor broos en beschadigd haar. Met zijn gewichtloze formule dringt deze behandeling diep door in je haar om het van binnenuit te herstellen. Het doelgerichte herstelproces zorgt ervoor dat je haar er gezonder en sterker uitziet, terwijl gespleten haarpunten worden verzorgd en haarbreuk wordt voorkomen. Het beste van alles is dat deze behandeling direct actie onderneemt zodra er schade optreedt, waardoor je haar constant wordt beschermd. Vanaf de wortel tot aan de punten, deze Leave-In Repair Treatment Conditioner voedt en herstelt je haar, waardoor het er weer gezond en glanzend uitziet. Geef je haar de liefde en verzorging die het verdient met deze geweldige behandeling.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml


KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml is dermatologisch getest: Nee.

KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Leave.In Repair Treatment Conditioner 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos