KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner

5/5

KIS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner

Merk

KIS

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner

De KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner is een essentieel product voor iedereen met chemisch behandeld, droog of kroezend haar. Deze intensieve, vochtbindende kuur herstelt niet alleen de vochtigheidsgraad van het haar, maar verbetert ook de elasticiteit. Het resultaat is zijdezacht en glanzend haar dat er gezond uitziet. Deze conditioner is gemakkelijk uit te spoelen en kan eenvoudig worden toegepast. Breng een kleine hoeveelheid van de KeraMoist Treatment aan in je handpalm en verdeel het gelijkmatig door je haar, van de lengtes naar de punten. Laat het product 3-5 minuten inwerken, zodat het zijn magie kan doen, en spoel het vervolgens grondig uit. Voor het beste resultaat gebruik je deze intensieve kuur wekelijks. Met de KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner geef je je haar de liefde en verzorging die het verdient. Je zult merken dat je haar er gezonder en levendiger uitziet, met een verbeterde vochtbalans en elasticiteit. Zeg vaarwel tegen droog en kroezend haar, en verwelkom een zijdezachte glans. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner


KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner wordt verkocht in een mooie van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner is dermatologisch getest: .

KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KIS Kappers KeraMoist Treatment 1000 ml Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos