Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml

5/5

Schwarzkopf heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml

Merk

Schwarzkopf

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml

De Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner is de perfecte oplossing voor mensen met blond, grijs of wit haar die op zoek zijn naar een stralende en levendige haarkleur. Deze conditioner bevat paarse pigmenten die een anti-geel effect aan het haar geven, waardoor het er fris en glanzend uitziet. Naast het verbeteren van de haarkleur, voedt en versterkt deze conditioner ook de haarstructuur. Het is verrijkt met hoogwaardige ingrediënten die het haar diep hydrateren en beschermen tegen schade veroorzaakt door stylingtools en omgevingsfactoren. Je haar zal merkbaar zachter, sterker en gezonder aanvoelen na elk gebruik. Wat deze conditioner nog specialer maakt, is dat het een veganistische formule heeft. Dit betekent dat het vrij is van dierlijke ingrediënten en niet op dieren is getest, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Dus als je op zoek bent naar een conditioner die niet alleen je haarkleur verbetert, maar ook goed is voor het milieu, dan is de Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner de perfecte keuze voor jou. Verwen je haar met deze heerlijk geurende, verzorgende conditioner en geniet van stralend en gezond haar, elke dag opnieuw.

Veelgestelde vragen over Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml


Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml is dermatologisch getest: Ja.

Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Schwarzkopf Silver Reflex Conditioner 6x 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos