Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Kokos Boost

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Special Kokos Boost Conditioner in de voordelige verpakking van 6 x 300 ml is een ware traktatie voor je haar. Deze conditioner is verrijkt met de heerlijke geur van kokos en is speciaal ontworpen om droog en beschadigd haar te verzorgen en te herstellen. Dankzij de toegevoegde proteïne en amandelolie wordt je haar intensief gevoed en gehydrateerd, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. De conditioner dringt diep door in het haar en herstelt de beschadigde delen, waardoor het haar sterker en veerkrachtiger wordt. Na het gebruik van deze Kokos Boost Conditioner voelt je haar zijdezacht aan en is het makkelijk doorkambaar. Bovendien zorgt de heerlijke kokosgeur voor een ontspannende en verfrissende douche-ervaring. Met de voordelige verpakking van 6 x 300 ml ben je bovendien verzekerd van langdurig gebruik en blijft je haar optimaal verzorgd. Geef je haar een boost met de Andrélon Special Kokos Boost Conditioner!

Veelgestelde vragen over Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Tube van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Special Kokos Boost Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos