As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner

5/5

As I Am heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner

Merk

As I Am

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

355 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner

Dit product is de ultieme oplossing voor roos! Verlicht de jeuk, schilfering en irritatie geassocieerd met seborroïsche dermatitis en roos. Deze conditioner kalmeert de droge en jeukende hoofdhuid terwijl het haar wordt ontward en gehydrateerd. Met de unieke formule van olijfolie en tea tree olie worden de symptomen van een gevoelige hoofdhuid effectief aangepakt. Dit product is speciaal ontworpen om de hoofdhuid te voeden en te hydrateren, waardoor jeuk en schilfering verminderen. Daarnaast zorgt deze conditioner ervoor dat het haar gemakkelijk te ontwarren is en een gezonde glans krijgt. De As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner is de ideale keuze voor iedereen die last heeft van een droge, jeukende hoofdhuid en roos. Verwen je haar en hoofdhuid met deze conditioner en geniet van een frisse, gezonde hoofdhuid en glanzend haar.

Veelgestelde vragen over As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner


As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner wordt verkocht in een mooie Flacon van 355 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner is dermatologisch getest: Ja.

As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen As I Am Dry Itchy Olive Tea Tree Oil Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos