Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml

5/5

Bioblas heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml

Merk

Bioblas

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml

Bioblas Collageen + Keratine Vloeibare Conditioner is het geheim voor prachtig, volumineus haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om dun en futloos haar nieuw leven in te blazen. Met zijn unieke formule geeft het volume aan je haar, terwijl het tegelijkertijd de schade herstelt. Deze vloeibare conditioner maakt het kammen van je haar een fluitje van een cent. Je zult merken dat je haar glad en klitvrij wordt na gebruik. Bovendien helpt de conditioner om statisch haar te voorkomen, waardoor je haar er altijd perfect uitziet, zelfs op de meest winderige dagen. Maar dat is nog niet alles. Bioblas Collageen + Keratine Vloeibare Conditioner is ook effectief tegen haaruitval. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten wordt je haar versterkt en beschermd tegen beschadiging. Deze conditioner is dermatologisch getest, dus je kunt er zeker van zijn dat het veilig is voor dagelijks gebruik. Geef je haar de verzorging die het verdient met Bioblas Collageen + Keratine Vloeibare Conditioner. Je zult versteld staan van het resultaat.

Veelgestelde vragen over Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml


Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Bioblas Collageen Keratine Vloeibare Conditioner 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos