L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml

5/5

L’Oréal Paris heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml

Merk

L’Oréal Paris

Serie

L’Oréal Elvive

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml

Het L'Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo is een absolute must-have voor vrouwen met blond, grijs haar of haar met highlights. Deze speciaal ontwikkelde formule is ontworpen om de ongewenste gele en oranje ondertonen in je haar te verminderen, waardoor je haar weer een frisse en levendige kleur krijgt. Met de krachtige paarse pigmenten in deze shampoo, kun je eenvoudig de warme tinten neutraliseren en je haar een koele, zilverachtige glans geven. Het resultaat is een prachtige en stralende haarkleur die zeker de aandacht zal trekken. Bovendien biedt deze shampoo niet alleen kleurcorrectie, maar ook voedende eigenschappen. Het is verrijkt met actieve ingrediënten die je haar hydrateren en verzorgen, waardoor het zijdezacht en glanzend blijft. Je haar voelt niet alleen gezond aan, maar ziet er ook gezond uit. Geef je blonde, grijze of gehighlighte haar een nieuwe leven met L'Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo. Verwen je haar met deze verfrissende en kleurbeschermende shampoo en geniet van een stralende haarkleur die perfect past bij jouw unieke stijl.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml


L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml is dermatologisch getest: Ja.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo Blond Haar 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos