Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml

5/5

Goldwell heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml

Merk

Goldwell

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml

De Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner is een geweldige aanvulling op je haarverzorgingsroutine. Met zijn geavanceerde formule helpt deze conditioner om broos haar te herstellen en breuk te voorkomen. Het is speciaal ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Deze conditioner is verrijkt met microPROtec complex en IntraLipid technologie, die diep doordringen in het haar om het van binnenuit te herstellen. Het verzacht en ontwart het haar, waardoor het makkelijk doorkambaar wordt. De conditioner voedt het haar intensief en hydrateert het diep, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. Met zijn royale inhoud van 1000ml is deze conditioner perfect voor dagelijks gebruik en gaat het lang mee. Het is geschikt voor alle haartypes, vooral voor beschadigd en broos haar dat extra zorg en herstel nodig heeft. Geniet van de luxueuze verzorging van Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner en geef je haar de liefde en aandacht die het verdient.

Veelgestelde vragen over Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml


Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml wordt verkocht in een mooie Pot van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml is dermatologisch getest: Nee.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti Breakage Conditioner 1000ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos