Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml

5/5

Umberto Giannini heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml

Merk

Umberto Giannini

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml

De Umberto Giannini Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner is een essentieel product voor krullend haar. Met deze conditioner wordt jouw haar gehydrateerd en krijgt het veerkracht, terwijl het tegelijkertijd ontwart en verzorgt wordt. De unieke formule zorgt voor extra glans en verbetert de vorm van elke krul. Wat deze conditioner nog beter maakt, is dat het veilig is voor gekleurd haar, chemisch behandeld haar, relaxed haar en zelfs hairextensions. Je kunt dus met een gerust hart genieten van gezonde en mooie krullen, zonder je zorgen te maken over beschadiging. Daarnaast is de Umberto Giannini Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Dit betekent dat je haar niet belast wordt met schadelijke stoffen, waardoor het gezond en natuurlijk blijft. Kies voor deze conditioner en geef jouw krullen de verzorging die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml


Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml wordt verkocht in een mooie van 1 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml is dermatologisch getest: .

Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Curl Jelly Care De-Frizz Conditioner 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos