KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml

De KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml is de perfecte verzorging voor droog haar. Met zijn rijke formule zorgt deze conditioner ervoor dat het haar geen vocht meer verliest. Dankzij de antioxidanten krijgt het haar een gezonde glans en wordt het beschermd tegen verdere uitdroging. Deze conditioner bevat ook extracten van sleutelbloem, die diep hydrateren en voeden. Na gebruik zal je merken dat je haarkleur behouden blijft en je haar er gezond en stralend uitziet. Bovendien is dit product vrij van parabenen en sulfaten, waardoor het mild is voor zowel je haar als je hoofdhuid. Met de KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner geef je je haar de optimale hydratatie die het nodig heeft. Geniet van zijdezacht en gezond haar, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml


KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 1000ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos