KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner

5/5

KayPro heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner

Merk

KayPro

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner

De KayPro Keratine conditioner is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Met deze revolutionaire formule geniet je van het herstellende effect van keratine, een essentieel eiwit dat van nature in ons haar aanwezig is. Deze conditioner dringt diep door in het haar, voedt het intensief en zorgt voor een gezonde glans. Naast het herstellen van beschadigd haar, biedt deze conditioner ook bescherming tegen toekomstige schade. Het vormt een beschermende laag om het haar, waardoor het beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals hitte van stylingtools en UV-straling. Hierdoor blijft je haar langer mooi en gezond. De KayPro Keratine conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel als leave-in conditioner als na het wassen worden gebruikt. Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en verdeel het gelijkmatig over de lengtes en punten. Laat het product in het haar zitten en spoel het niet uit voor een optimale verzorging. Geniet van zijdezacht, glanzend en gezond haar met de KayPro Keratine conditioner.

Veelgestelde vragen over KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner


KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner wordt verkocht in een mooie Spray van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner is dermatologisch getest: Ja.

KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KayPro Keratin conditioner 200ml Conditioner voor beschadigd haar Keratine Conditioner Leave In Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos