Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Résistance

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar is een ware redder in nood voor je beschadigde lokken. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om broos en verzwakt haar te herstellen en te reconstrueren. Dankzij de krachtige combinatie van Vita-Ciment® en Sève de Résurrection wordt de haarvezel van binnenuit versterkt, waardoor je haar weer veerkrachtig en gezond aanvoelt. Deze herstellende shampoo gaat verder dan alleen het reinigen van je haar. Het voorkomt namelijk ook het verdere splijten van de haarpunten, waardoor je lokken er langer gezond en stralend uitzien. Met elke wasbeurt worden je beschadigde lokken intensief gereinigd en gevoed, waardoor ze weer kunnen herstellen van de dagelijkse belasting van stylingtools en andere schadelijke invloeden. Met de Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo geef je je haar de verzorging die het verdient. Laat je lokken stralen en voel je zelfverzekerd met deze herstellende shampoo voor beschadigd haar.

Veelgestelde vragen over Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml


Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor beschadigd haar 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos