Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Volume & Care

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml

De Andrélon Volume & Care Conditioner is een must-have voor iedereen met fijn en beschadigd haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar te verzorgen en tegelijkertijd extra volume te geven. Dankzij de unieke formule, verrijkt met gingseng en jojoba-olie, wordt je haar intens gevoed en gehydrateerd, waardoor het er gezonder en voller uitziet. De gingseng in deze conditioner staat bekend om zijn versterkende eigenschappen, waardoor je haar minder snel afbreekt en beschadigd raakt. Daarnaast zorgt de jojoba-olie ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt en makkelijk doorkambaar is. Met deze conditioner krijg je niet alleen prachtig verzorgd haar, maar ook een volumineuze look waar je trots op kunt zijn. Deze verpakking bevat maar liefst 6 flessen van 250 ml, waardoor je voorlopig genoeg voorraad hebt. Met de Andrélon Volume & Care Conditioner hoef je je geen zorgen meer te maken over futloos haar. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van vol, glanzend en gezond haar.

Veelgestelde vragen over Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml


Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Volume Care Conditioner Voor fijn en beschadigd haar Verrijkt met gingseng en jojoba-olie 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos