Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Coconut & Hibiscus

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

3841 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml

De Shea Moisture Coconut & Hibiscus Conditioner curl & shine is speciaal ontwikkeld voor dik, krullend haar. Met deze conditioner worden je natuurlijke krullen op een unieke manier gedefinieerd en versterkt, zonder dat er knopen of klitten ontstaan. Dankzij de voedende eigenschappen van sheaboter en kokosolie wordt je haar intens gevoed en gehydrateerd, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt. De conditioner dringt diep door in de haarvezels en zorgt voor een langdurige hydratatie, waardoor je krullen er gezond en levendig uitzien. Naast het verzorgen van je krullen, heeft de Shea Moisture Coconut & Hibiscus Conditioner ook een heerlijke tropische geur die je zintuigen prikkelt. Het is een ware verwennerij voor je haar en jezelf. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht. Geef je krullen de liefde en verzorging die ze verdienen met deze fantastische conditioner.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml


Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 3841 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Coconut Hibiscus Conditioner Curl Shine 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos