Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Kokos Boost

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml

Andrélon Kokos Boost Conditioner, verrijkt met kokosolie en bamboe-extract, biedt talloze voordelen voor je haar. Deze conditioner geeft fijn haar een luchtige volumeboost en een prachtige glans. Dankzij de unieke formule, met plantaardige ontklittende bestanddelen en de voedende eigenschappen van kokosolie en bamboe-extract, wordt je haar intens gevoed zonder het te verzwaren. Bovendien zorgt deze conditioner ervoor dat je haar na het wassen moeiteloos doorkambaar is. Wat deze conditioner nog specialer maakt, is dat hij 0% siliconen bevat en CG-proof is. Hierdoor kun je jouw haar verzorgen en verwennen zonder schadelijke ingrediënten. Maar dat is nog niet alles! Deze conditioner is ook gemaakt met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor hij niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu. De fles en dop zijn 100% recyclebaar, dus gooi ze bij het plasticafval om bij te dragen aan een duurzame leefomgeving. Hoe gebruik je deze fantastische conditioner? Knijp in de fles en verdeel een kleine hoeveelheid conditioner over de lengte van je haren. Laat het even inwerken en spoel het daarna uit voor een optimaal resultaat. Voor een complete haarverzorging kun je ook de andere producten uit de Andrélon Kokos Boost lijn gebruiken. Verwen je haar met deze heerlijk geurende conditioner en geniet van het ultieme volume en de stralende glans. Ontdek waarom Andrélon het meest verkochte haarverz.

Veelgestelde vragen over Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml


Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Kokos Boost Conditioner Verrijkt met kokosolie en bamboe-extract 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos