L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml

5/5

L’Oréal Professionnel heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml

Merk

L’Oréal Professionnel

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

125.00 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml

De L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray is de ultieme bescherming en voeding voor je haar tijdens blootstelling aan de zon, zout water en chloor. Deze leave-in-behandeling houdt je haar gehydrateerd en glanzend, waardoor het perfect is voor een dagje aan zee of bij het zwembad. Met de toevoeging van UV-filters biedt deze conditioning spray directe bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van Aloë Vera ervoor dat je haar de verzorging krijgt die het nodig heeft, waardoor het zacht en glanzend wordt. De L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray is ideaal voor iedereen die van plan is om van de zon te genieten. Het is makkelijk aan te brengen en laat geen vettig of plakkerig gevoel achter. Deze spray is verpakt in een handige fles van 125 ml, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen in je tas of koffer. Of je nu op vakantie bent of gewoon een dagje aan het strand doorbrengt, met deze conditioning spray ben je verzekerd van stralend en gezond haar. Bescherm je haar tegen de schadelijke effecten van de zon en geef het de verzorging die het verdient met de L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml


L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 125.00 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml is dermatologisch getest: Ja.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime Conditioning Spray- 125 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos