Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Blond Absolu

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml

De Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld voor blond haar. Deze melkachtige lavendel gel biedt de herstellende werking van een masker, maar heeft tegelijkertijd de luchtige afwerking van een conditioner. Hierdoor ziet jouw haar er verzorgd en stralend uit, zonder dat het zwaar aanvoelt. Deze conditioner is ideaal voor mensen met gehighlight of andere tinten blond haar. Het herstelt de haarvezels van binnenuit door intensieve voeding te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige formule van hyaluronzuur en edelweiss bloem-extract. Deze ingrediënten hebben een verzachtende en versterkende werking op het haar, waardoor haarbreuk wordt voorkomen en het haar beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt de Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner ook voor hydratatie en zachtheid van het haar. Het voedt het haar intensief en geeft het een prachtige glans. Hierdoor zul je merken dat jouw blonde lokken er gezonder en levendiger uitzien. Kortom, deze conditioner is dé ultieme verzorging voor blond haar en laat jou stralen met je prachtige blonde lokken.

Veelgestelde vragen over Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml


Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml wordt verkocht in een mooie Tube van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner voor blond haar 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos