KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

40 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml

De KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml is een onmisbaar product voor iedereen die op zoek is naar intense hydratatie voor het haar. Deze conditioner heeft een luxueuze formule die ervoor zorgt dat het haar geen vocht meer verliest. Met antioxidanten die het haar beschermen en een gezonde glans geven, en extracten zoals sleutelbloem die diep hydrateren, zorgt deze conditioner ervoor dat het haar er stralend en gezond uitziet. Wat deze conditioner echt uniek maakt, is dat het niet alleen hydrateert, maar ook de haarkleur behoudt. Dus als je je haar hebt gekleurd en je wilt ervoor zorgen dat de kleur langer meegaat, dan is deze conditioner perfect voor jou. Bovendien is het vrij van parabenen en sulfaten, dus het is geschikt voor alle haartypes, zelfs voor de meest gevoelige. Verwen je haar met de KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml en geef het de intense hydratatie die het verdient. Of je nu droog, beschadigd of gekleurd haar hebt, deze conditioner zal je haar gezond, glanzend en gehydrateerd maken. Voeg dit product toe aan je haarverzorgingsroutine en geniet van het verschil dat het kan maken.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml


KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 40 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 40 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos