Redken Extreme Conditioner 1000 ml

5/5

Redken heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Redken Extreme Conditioner 1000 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Redken Extreme Conditioner 1000 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Redken Extreme Conditioner 1000 ml

Merk

Redken

Serie

Extreme

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Redken Extreme Conditioner 1000 ml

De Redken Extreme Conditioner is dé ultieme oplossing voor beschadigd haar. Met zijn beschermende en herstellende eigenschappen zorgt deze conditioner ervoor dat je haar weer zijdezacht en glanzend wordt. Dankzij de unieke combinatie van het Interlock Protein Network en het Fortifying Complex wordt je haar diep gevoed en gerepareerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige proteïnen en ceramiden die doordringen tot in de kern van je haar. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je haar sterker wordt en zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Zelfs futloos haar krijgt een boost en wordt veerkrachtig en vol leven. Daarnaast heeft de Redken Extreme Conditioner ook een ontwarrende werking, waardoor je haar weer makkelijk te kammen en te stylen is. Met deze conditioner wordt je haar weer handelbaar en krijgt het de verzorging die het verdient. Vergeet droog en beschadigd haar, met de Redken Extreme Conditioner geniet je van gezond, glanzend en stralend haar!

Veelgestelde vragen over Redken Extreme Conditioner 1000 ml


Redken Extreme Conditioner 1000 ml wordt verkocht in een mooie van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Redken Extreme Conditioner 1000 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Redken Extreme Conditioner 1000 ml is dermatologisch getest: Nee.

Redken Extreme Conditioner 1000 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Redken Extreme Conditioner 1000 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos