KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml

De KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml is de perfecte oplossing om de kleurintensiteit van je haar te behouden. Met deze Leave In conditioner bescherm je je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en maak je het haar tegelijkertijd flexibeler en buigzamer. Deze spray is geschikt voor iedereen die langdurig van zijn haarkleur wil genieten, terwijl het haar tegelijkertijd wordt beschermd en versterkt met een verbeterde glans en zachtheid. De belangrijkste eigenschappen van deze Leave In conditioner zijn onder andere het locken van de kleur, waardoor je langer kunt genieten van je haarkleur. Daarnaast zorgt de spray voor een prachtige glans en is het cruelty free. Het hydrateert en voedt het haar intensief, terwijl het vrij is van schadelijke parabenen en sulfaten. Gebruiksaanwijzing: Breng de Leave In conditioner aan op nat haar. Spray het gelijkmatig over het haar en kam het vervolgens goed door. Laat de conditioner intrekken en spoel het niet uit. Bestel nu de KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml bij Shop de Kevin Murphy en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd!

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml


KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml wordt verkocht in een mooie van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml is dermatologisch getest: .

KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Everlasting.Colour Leave In Conditioner Spray 150ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos