Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml

5/5

Love Beauty and Planet heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml

Merk

Love Beauty and Planet

Serie

Love Beauty and Planet Coconut Water

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

400 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml

De Love Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Volume & Bounty conditioner is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar meer volume en veerkracht voor hun fijne haar. Met zijn unieke formule is deze conditioner speciaal ontwikkeld om dun haar te versterken en te voeden. Deze conditioner bevat biologisch afbreekbare ingrediënten, waardoor het niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu. De combinatie van kokoswater en mimosa zorgt voor een heerlijk tropische geur die je zintuigen zal prikkelen. Daarnaast helpt de conditioner om je haar zacht en glanzend te maken, zonder het te verzwaren. Met een inhoud van 400 ml gaat deze conditioner lang mee en biedt het een langdurige verzorging voor je haar. Breng gewoon een kleine hoeveelheid aan op nat haar, masseer zachtjes in en spoel grondig uit. Geniet van het gevoel van voller en veerkrachtiger haar met de Love Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Volume & Bounty conditioner.

Veelgestelde vragen over Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml


Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 400 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml is dermatologisch getest: Nee.

Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Love Beauty and Planet Conditioner Coconut Water Mimosa Volume Bounty 400 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos