Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive

5/5

Gliss Kur heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive

Merk

Gliss Kur

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Inhoud

200 cl

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive

De Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive is dé oplossing voor het ontwarren van je haar. Met zijn unieke formule, die maar liefst 8 voedende oliën bevat, zorgt deze spray voor directe doorkambaarheid. Je zult merken dat je haar tot wel 95% minder gespleten haarpunten heeft en dat het heerlijk soepel aanvoelt, met perfect beschermde punten. Deze anti-klit spray is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden op zowel nat als droog haar. Het is een echte lifesaver voor mensen met lang haar, dat vaak snel in de klit raakt. Met slechts een paar sprays van dit product kun je moeiteloos je haar ontwarren en voorkom je pijnlijk trekken of breken van je lokken. Naast het ontwarren van je haar, biedt de Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive ook intensieve voeding en hydratatie voor je lokken. De 8 voedende oliën dringen diep door in je haar en maken het zacht en glad. Je haar zal er gezond uitzien en een prachtige glans hebben. Met deze spray hoef je je geen zorgen meer te maken over klitten en gespleten haarpunten. Verwen je haar met de Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive en geniet van moeiteloos doorkambaar en stralend haar!

Veelgestelde vragen over Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive


Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive wordt verkocht in een mooie Spray van 200 cl. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive is dermatologisch getest: .

Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Gliss Kur Anti-klit Spray Oil Nutritive niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos