Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml

5/5

Pantene heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml

Merk

Pantene

Serie

Hulp bij

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml

De Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml is de ultieme oplossing voor zijdezacht en glad haar. Met zijn intens verzorgende Pro-V-formule biedt deze conditioner de kracht van een haarmasker, maar dan voor dagelijks gebruik. Het is de perfecte bondgenoot voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om het haar te voeden en te hydrateren. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 200 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van het heerlijke resultaat. De Pantene 3 Minute Miracle Conditioner is geschikt voor alle haartypes en zorgt ervoor dat je haar zijdezacht en glad aanvoelt, zonder het te verzwaren. Het dringt diep door in het haar en herstelt beschadigingen, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. Daarnaast heeft deze conditioner een heerlijke geur die je haar de hele dag door fris laat ruiken. Breng eenvoudigweg een kleine hoeveelheid aan op nat haar, masseer het zachtjes in en laat het 3 minuten intrekken voor een optimaal resultaat. Spoel het vervolgens grondig uit en geniet van het gladde en zijdezachte resultaat. Met de Pantene 3 Minute Miracle Conditioner is het mogelijk om elke dag te genieten van een salonwaardige haardos.

Veelgestelde vragen over Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml


Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: .

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml is dermatologisch getest: Nee.

Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Pantene 3 Minute Miracle Conditioner Glad Zijdezacht Voordeelverpakking 6x200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos