Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml

5/5

Wella Professionals heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml

Merk

Wella Professionals

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

30 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml

De Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir is een revolutionair haarbehandelingsproduct dat speciaal is ontwikkeld om je haarstructuur tot wel tien keer gladder te maken. Deze elixer bevat een luxueuze mix van jojoba-, argan- en amandelolie, die niet alleen je haar zachter maakt, maar ook het haar van binnenuit verbetert. Met deze elixer herstel je je haar direct, geeft het een prachtige glans en beschermt het lange haar tegen droge punten. Bovendien verzwaart deze elixer je haar niet en biedt het een effectieve bescherming tegen de hitte van stylingtools. Of je nu krullend, stijl, dik of dun haar hebt, de Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir is geschikt voor alle haartypes. Deze innovatieve formule is ontworpen om je haar een ultieme verzorging te geven. De mix van jojoba-, argan- en amandelolie dringt diep door in je haar en voedt het van binnenuit, waardoor het haar sterker en gezonder wordt. Het resultaat? Zichtbaar gladder haar dat er stralend uitziet en zijdezacht aanvoelt. Bovendien biedt deze elixer een langdurige bescherming tegen droge punten, waardoor je haar er altijd gezond en glanzend uitziet. Of je nu je haar wilt stylen met een föhn, stijltang of krultang, deze elixer beschermt je haar tegen de schadelijke hitte van stylingtools en voorkomt zo ongewenste schade. Verwen je haar met de luxueuze verzorging van de Wella SP.

Veelgestelde vragen over Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml


Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 30 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml is dermatologisch getest: Nee.

Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir Treatment -30 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos