Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml

5/5

Fudge heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml

Merk

Fudge

Serie

Fudge Clean Blonde

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml

De Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner is een innovatieve toevoeging aan de Fudge familie. Deze conditioner is speciaal ontworpen om ongewenste gele en koperkleurige tonen in blond haar tegen te gaan, zodat je lokken altijd stralend en levendig blijven. Maar dat is niet alles! Deze conditioner heeft ook een voedende werking, waardoor je haar intens gevoed wordt en een gezonde glans krijgt. Wat deze conditioner echt uniek maakt, is het herstellende effect. Het bevat krachtige ingrediënten die je haar van binnenuit herstellen, waardoor beschadigd haar weer zijdezacht en sterk wordt. Dus, als je last hebt van broos en futloos haar, is deze conditioner de perfecte oplossing. Met een inhoud van 250 ml is deze conditioner compact en handig om mee te nemen op reis. Gebruik het regelmatig na het wassen van je haar voor optimale resultaten. Breng de conditioner aan op nat haar, laat het enkele minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. Geniet van de voordelen van de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner en geef je blonde lokken de verzorging die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml


Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Nee.

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos