Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML

5/5

Guhl heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML

Merk

Guhl

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML

Guhl Long & Loving It conditioner is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar. Deze conditioner herstelt en versterkt lange haren en punten zonder ze te verzwaren. Het resultaat is zijdezacht haar met een natuurlijke souplesse en gemakkelijke doorkambaarheid. Je haar ziet er gezond, glanzend en levendig uit. De formule van deze conditioner bevat antioxidantrijke braambes, voedende amandelolie en versterkende aminozuren. Deze ingrediënten geven je haar de kracht en souplesse die het nodig heeft. Bovendien is deze conditioner dermatologisch getest en bevat het geen siliconen. Het is een veganistische formule, wat betekent dat er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong in zitten. Daarnaast is de verpakking van deze conditioner recyclebaar, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld. De ingrediënten zijn voor 98% van natuurlijke oorsprong en tot 99% biologisch afbreekbaar volgens de OESO-richtlijnen. Kortom, Guhl Long & Loving It conditioner biedt vele voordelen voor lang, beschadigd haar en is een milieubewuste keuze.

Veelgestelde vragen over Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML


Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML is dermatologisch getest: Ja.

Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Guhl Long Loving It Conditioner 200 ML niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos