Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml

5/5

Giovanni Cosmetics heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml

Merk

Giovanni Cosmetics

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml

De Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml is een krachtige conditioner die speciaal is ontwikkeld om je hoofdhuid te stimuleren en je haar te revitaliseren. Met zijn unieke formule verhoogt deze conditioner de doorbloeding van je hoofdhuid, waardoor je een verfrissend gevoel ervaart. Daarnaast helpt het ook om droogheid en schilfering te verminderen, zodat je hoofdhuid gezond blijft. Deze conditioner bevat tea tree olie, een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Het heeft een verkoelend effect op je hoofdhuid en helpt bij het verminderen van jeuk en irritatie. Bovendien bevat het ook pepermuntolie en eucalyptusolie, die je haar en hoofdhuid verfrissen en een aangename geur achterlaten. Gebruik deze Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner na het wassen van je haar om maximale voordelen te behalen. Breng een kleine hoeveelheid aan op je natte haar en masseer het zachtjes in je hoofdhuid en haar. Laat het enkele minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Geniet van het verfrissende gevoel en de gezonde glans die deze conditioner aan je haar geeft. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en ervaar de revitaliserende kracht van tea tree olie.

Veelgestelde vragen over Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml


Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos