Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Densifique

Hulp bij

Dik haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar is een revolutionair product dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van haarvezels die hun massa hebben verloren. Deze shampoo biedt een diepgaande versterking van de haarvezel en stimuleert de haarfollikels, waardoor het haar een optimale veerkracht en verbeterde groei krijgt. Met zijn unieke formule, die Stemoxydine® bevat, bootst deze shampoo de natuurlijke omgeving na die nodig is om stamcellen te activeren en slapende haarfollikels te doen ontwaken. Naast de krachtige werking van Stemoxydine®, bevat deze shampoo ook hyaluronzuur, dat het haar intens hydrateert en zorgt voor een langdurige vochtbalans. Het bevat ook Gluco-Peptide, dat diep doordringt in de haarzakjes en oneffenheden compenseert voor een gladde en gezonde haargroei. Ceramiden spelen ook een belangrijke rol in deze formule, omdat ze de haarvezels versterken en het haar een gezonde uitstraling geven. Met Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo krijgt u niet alleen een vollere en dikkere haardos, maar ook een haar dat er gezond en stralend uitziet. Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt op alle haartypes. Voeg deze shampoo toe aan uw dagelijkse routine en geniet van de voordelen van dikker en voller haar.

Veelgestelde vragen over Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml


Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Dik haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor voller en dikker haar 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos