6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Aloë Vera Repair

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml

De 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml is een absolute must-have voor iedereen die droog en beschadigd haar wil verzorgen en herstellen. Deze conditioner, verrijkt met proteïne, amandelolie en groene thee-extract, is speciaal ontwikkeld om jouw haar een intense boost te geven en het weer zijdezacht en glanzend te maken. Met zijn unieke formule dringt deze conditioner diep door in de haarschacht, waardoor het haar van binnenuit wordt gevoed en hersteld. De proteïne versterkt de haarstructuur, terwijl de amandelolie en groene thee-extract zorgen voor een diepe hydratatie en voeding. Hierdoor wordt droog en beschadigd haar intensief verzorgd en krijgt het een gezonde en stralende uitstraling. Naast het herstel van beschadigd haar, biedt deze conditioner ook bescherming tegen toekomstige schade. Het legt een beschermend laagje over het haar, waardoor het beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals hitte van stylingtools en schadelijke UV-stralen. Hierdoor blijft je haar langer gezond en mooi. Met de 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml heb je genoeg voorraad om je haar langdurig te verzorgen en te herstellen. Laat je lokken stralen met deze heerlijk geurende conditioner en geniet van gezond en glanzend haar, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml


6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml is dermatologisch getest: Ja.

6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen 6x Andrélon Conditioner Aloe Vera Repair 300 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos