Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Superfruit Complex

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

384 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml

Deze revolutionaire conditioner is speciaal ontworpen om jouw golvende en krullende haar te voorzien van de ultieme hydratatie en voeding. Met de krachtige formule van SheaMoisture Superfruit Complex 10-in-1 Multi-Benefit Conditioner wordt je haar zijdezacht en glanzend, terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen schade en breuk. Deze conditioner bevat een unieke mix van superfruitextracten, waaronder marula-olie, banaan, en kokosolie, die diep doordringen in je haarstrengen om ze te versterken en te voeden. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidantrijke vitamines, die je haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je haar wordt niet alleen intens gehydrateerd, maar ook gevoed met essentiële voedingsstoffen die het haar gezond en veerkrachtig maken. Met zijn 10-in-1 multi-benefit eigenschappen biedt deze conditioner een breed scala aan voordelen voor jouw haar. Het ontwart je haar, vermindert kroezen en pluizen, verbetert de elasticiteit, versterkt de haarvezels en beschermt tegen hittebeschadiging. Bovendien zorgt de heerlijke geur van deze conditioner voor een luxe en ontspannen ervaring tijdens het gebruik. Kortom, met de SheaMoisture Superfruit Complex 10-in-1 Multi-Benefit Conditioner geef je jouw golvende en krullende haar de verzorging die het verdient.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml


Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 384 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Superfruit Complex Conditioner 10-in-1 Multi-Benefit 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos