Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml

5/5

Redken heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml

Merk

Redken

Serie

Redken Acidic Bonding Concentrate

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

300 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml

De Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner is een ware redding voor breekbaar en beschadigd haar. Speciaal ontwikkeld om haar dat is blootgesteld aan kleuringen of ontkleuringen te herstellen, biedt deze intens geconcentreerde conditioner een diepe verzorging en versterking. Met een inhoud van 300 ml is dit product een onmisbaar hulpmiddel in je haarverzorgingsroutine. Deze conditioner werkt intensief om je haar weer gezond en veerkrachtig te maken. Het herstelt de beschadigde haarvezels en maakt het haar zijdezacht en glad. Dankzij de unieke formule voelt je haar na het gebruik van deze conditioner merkbaar sterker en ziet het er stralend en gezond uit. Geniet van de heerlijke geur en de luxueuze textuur terwijl je je haar verwent met de voedende eigenschappen van deze Redken conditioner. Gebruik de Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner regelmatig om de beste resultaten te behalen. Breng een ruime hoeveelheid aan op schoon, nat haar en laat het enkele minuten intrekken voordat je het grondig uitspoelt. Voor optimaal herstel en bescherming van je haar, combineer deze conditioner met andere producten uit de Redken Acidic Bonding-lijn. Geef je haar de aandacht die het verdient en geniet van veerkrachtig, gezond en stralend haar met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml


Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 300 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml is dermatologisch getest: Ja.

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Maakt beschadigd haar weer veerkrachtig 300 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos