Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml

5/5

Milk_shake heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml

Merk

Milk_shake

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml

De Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml is een echte weldaad voor je haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te beschermen. Dankzij de unieke combinatie van Muru Muru boter en een aminozurencomplex krijgt je haar precies wat het nodig heeft om weer gezond en sterk te worden. Deze conditioner dringt diep door in het haar en zorgt voor een intensieve voeding. Het herstelt de haarstructuur en maakt je haar weer zacht en soepel. Daarnaast geeft het je haar een prachtige glans, waardoor het er gezond en verzorgd uitziet. Met de Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml geef je je haar de liefdevolle verzorging die het verdient. Geniet van de heerlijke geur en voel hoe je haar verzorgd en gevoed wordt. Geef je haar de boost die het nodig heeft en straal met gezond en glanzend haar!

Veelgestelde vragen over Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml


Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml is dermatologisch getest: Ja.

Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Milk_shake Integrity Nourishing Condtioner 1000ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos