MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij

5/5

MOHI heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij

Merk

MOHI

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

300 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij

De MOHI Repair Conditioner is de perfecte oplossing voor beschadigd haar. Deze conditioner voedt en herstelt het haar intensief, dankzij de krachtige ingrediënten zoals arganolie en keratine. Met een inhoud van 300 ml biedt deze conditioner een langdurige verzorging voor je haar. Deze conditioner is verrijkt met vitamines, eiwitten, kokos en arganolie, die samenwerken om je haar te transformeren. Na slechts één wasbeurt zal je haar gladder, sterker en zachter aanvoelen. De formule van deze conditioner dringt diep door in de haarvezels en helpt ze te herstellen, waardoor de natuurlijke weerstand en glans van je haar worden versterkt. Bovendien is deze conditioner vrij van parabenen en sulfaten, waardoor het geschikt is voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar. Met de MOHI Repair Shampoo als aanvulling, zul je merken dat je haar er gezonder en stralender uitziet dan ooit tevoren. Geef je haar de verzorging die het verdient met de MOHI Repair Conditioner.

Veelgestelde vragen over MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij


MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij wordt verkocht in een mooie Pomp van 300 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij is dermatologisch getest: Ja.

MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen MOHI Conditioner 300ml Voedt en Herstelt Beschadigd Haar Met Arganolie en Keratine Parabenenvrij Sulfaatvrij niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos