Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml

5/5

sunsilk heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml

Merk

sunsilk

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

700 ml

Aantal dispensers

2 stuk(s)

Omschrijving van Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml

De Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie is het geheime wapen voor prachtig dik en lang haar. Deze conditioner, gecreëerd in samenwerking met de bekende beauty influencer Noor Stars, is verrijkt met biotine, een bewezen vitamine die de haargroei stimuleert. Daarnaast bevat het ook voedende ricinusolie, wat zorgt voor een diepe hydratatie en voeding van je lokken. Met deze conditioner geniet je niet alleen van gezonder haar, maar ook van zichtbaar dikker haar dat langer wordt. Dankzij de krachtige formule van biotine en castor olie, krijg je tot wel 3 keer dikker haar met elke wasbeurt. Niet alleen voelt je haar voller en dikker aan, maar het groeit ook merkbaar langer. De Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt. Breng een kleine hoeveelheid aan op je natte haar, masseer het zachtjes in en laat het enkele minuten intrekken. Spoel vervolgens grondig uit voor zichtbaar en voelbaar gezonder, dikker en langer haar. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en ervaar zelf het verschil in volume en lengte.

Veelgestelde vragen over Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml


Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml wordt verkocht in een mooie Tube van 700 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 2 stuk(s) per doos.

Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml is dermatologisch getest: Ja.

Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Sunsilk Conditioner Thick Long Met Biotin en Castor Olie 2 x 350ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos