Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype

5/5

Wella Professionals heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype

Merk

Wella Professionals

Serie

Wella Professionals

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype

De Wella Fusion Conditioner 1000 ml is de perfecte conditioner voor elk haartype. Deze conditioner zorgt niet alleen voor ontwarren van het haar, maar herstelt het ook intensief. We weten allemaal dat het kammen van ons haar of het gebruik van hittetools schade kan veroorzaken en ervoor kan zorgen dat ons haar sneller afbreekt. Maar met de Wella Fusion Intense Repair Conditioner hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Wat deze conditioner zo speciaal maakt, is de toevoeging van Silksteel Fusion. Deze innovatieve formule is gebaseerd op spinnenzijde, een van de sterkste vezels in de natuur. Het dringt diep door in de haarvezels en versterkt ze van binnenuit. Hierdoor wordt haarbreuk voorkomen en voelt je haar weer zacht en elastisch aan. Maar dat is niet alles, want de Wella Fusion Conditioner is ook verrijkt met aminozuren. Deze voedende ingrediënten zorgen ervoor dat je haar intensief gevoed wordt en er gezond en glanzend uitziet. Met de Wella Fusion Conditioner geef je je haar de verzorging die het verdient. Of je nu krullend, stijl, gekleurd of beschadigd haar hebt, deze conditioner is geschikt voor ieder haartype. Dus zeg maar dag tegen beschadigd haar en hallo tegen gezond en glanzend haar met de Wella Fusion Conditioner.

Veelgestelde vragen over Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype


Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Nee.

Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Wella Fusion Conditioner 1000ml Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos