Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Curl Manifesto

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Inhoud

1901 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml

Heb je je krullende lokken gewassen met de geweldige Curl Manifesto-routine? Dan is het tijd om je krullen weer tot leven te brengen met de Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray! Deze spray is speciaal ontworpen om je krullen op te frissen en te hydrateren, zodat ze er weer levendig en veerkrachtig uitzien. Deze krulverfrissende spray is de perfecte stap 1 in je after-wash routine. Na het gebruik van de Curl Manifesto-routine (inclusief de Bain Hydratation Douceur, Fondant Hydratation Essentielle, Masque Beurre Haute Nutrition, Crème De Jour Fondamentale, Huile Sublime Repair en Gelée Curl Contour), spray je eenvoudig de Refresh Absolu op je krullen en masseer je het product zachtjes in. Je zult merken dat je krullen direct nieuw leven worden ingeblazen en er weer prachtig uitzien. Met een inhoud van 190 ml kun je deze spray gemakkelijk meenemen in je tas voor onderweg. Zo kun je altijd en overal je krullen een boost geven wanneer dat nodig is. De Refresh Absolu is verrijkt met hydraterende ingrediënten die je krullen voeden en hydrateren, zonder ze te verzwaren. Je krullen zullen er stralend uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. Geef je krullen de verzorging die ze verdienen met de Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray!

Veelgestelde vragen over Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml


Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 1901 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml is dermatologisch getest: .

Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Krulverfrissende Spray 190 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos