6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml

Merk

Gliss

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml

De 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar perfect doorkambaar en gezond haar. Deze conditioner heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld om lang en droog haar te herstellen en te voeden. Met zijn anti-split werking zorgt deze conditioner ervoor dat je haar er altijd glad en glanzend uitziet. De rijke oliën in de formule dringen diep door in het haar, waardoor het intensief wordt gevoed en gehydrateerd. Dit resulteert niet alleen in gezonder haar, maar ook in minder gespleten haarpunten en haarbreuk. Naast het voeden en herstellen van je haar, maakt deze conditioner het ook gemakkelijker om je haar door te kammen. Dankzij de geavanceerde formule wordt klitten en knopen in het haar verminderd, waardoor je haar soepel en moeiteloos kan worden gekamd. Met de 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml ben je verzekerd van prachtig haar dat er gezond en stralend uitziet. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van de voordelen van zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar haar.

Veelgestelde vragen over 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml


6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml wordt verkocht in een mooie van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml is dermatologisch getest: .

6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen 6x Gliss Conditioner Oil Nutritive 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos