Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml

Merk

Kerastase

Serie

Kérastase Nutritive

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml

Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner is een essentieel product voor normaal tot licht droog haar. Deze conditioner is ontwikkeld om de haarvezel te voeden en te verzachten zonder het haar zwaar te maken. Het resultaat is zijdezacht en gezond haar dat beschermd is tegen oxidatie. De revolutionaire formule van deze conditioner bevat lipiden die een beschermend laagje creëren rondom het haaroppervlak. Dit laagje stimuleert op natuurlijke wijze de productie van olie, waardoor het haar gehydrateerd blijft en een mooie glans krijgt. Daarnaast zorgen de proteïnen in deze conditioner voor een versterking van de haarstructuur en voeden ze de haarvezel tot in de kern. De Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner is niet zomaar een conditioner, het is een complete voedingsbehandeling voor je haar. Dankzij de unieke formule wordt je haar van binnenuit gevoed en beschermd, waardoor het er gezonder en levendiger uitziet. Geef je haar de verzorging die het verdient met deze voedende conditioner.

Veelgestelde vragen over Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml


Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Nutritive Lait Vital Voedende conditioner 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos