milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype

5/5

Milk_shake heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype

Merk

Milk_shake

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

50 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype

De milk_shake leave-in conditioner van 350 ml is de perfecte conditioner voor elk haartype. Of je haar nu onbehandeld is of licht droog, deze conditioner zorgt voor een gemakkelijke doorkambaarheid en herstelt beschadigd haar. Deze spray conditioner biedt niet alleen bescherming voor de haarschacht, maar verbetert ook de vochtbalans van het haar. Dankzij de toevoeging van melkproteïnen wordt de haarschacht versterkt, terwijl fruitextracten en honing het haar revitaliseren en een prachtige glans geven. Daarnaast maakt deze conditioner je haar ook makkelijk handelbaar. Wat deze leave-in conditioner extra bijzonder maakt, is het exclusieve ingrediënt Integrity 41®. Dit ingrediënt beschermt je haar tegen schadelijke UV-stralen en zorgt ervoor dat je haarkleur langer behouden blijft. Met de milk_shake leave-in conditioner geef je je haar de verzorging die het verdient en geniet je van gezond, glanzend en handelbaar haar.

Veelgestelde vragen over milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype


milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Spray van 50 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Nee.

milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen milk_shake leave in conditioner 350 ml Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos