L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

5/5

L’Oréal Paris heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

Merk

L’Oréal Paris

Serie

L’Oréal Elvive

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml

De L'Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking is speciaal ontwikkeld om jouw broze haar te herstellen en te versterken. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 200 ml, zodat je langdurig kunt genieten van gezond en glanzend haar. De formule van deze conditioner is verrijkt met Cement-Ceramide, een krachtige ingrediënt dat de breuken in je haar opvult en de haarschubben herstelt. Hierdoor wordt de haarvezel weer één geheel en krijgt het zijn natuurlijke weerstand terug. Bovendien zorgt de conditioner ervoor dat je haaroppervlak weer glad en stralend wordt. Met de L'Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking geef je je haar de verzorging die het nodig heeft. Je zult merken dat je haar sterker en gezonder wordt, met minder haarbreuk en gespleten haarpunten. Verwen je haar met deze voedende conditioner en geniet van prachtig haar dat straalt van gezondheid.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml


L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is dermatologisch getest: Ja.

L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Paris Elvive Anti Haarbreuk Conditioner Voordeelverpakking 6 x 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos