Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml

5/5

Giovanni heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml

Merk

Giovanni

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml

De Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner is een absolute must-have voor iedereen die zijn haar wil hydrateren, kalmeren en verzorgen. Deze conditioner is perfect voor vermoeid, overbewerkt en geverfd haar, omdat het de vitaliteit herstelt en de schade minimaliseert. Met zijn unieke formule behoudt deze conditioner ook je haarkleur en zorgt het voor een prachtige glans. Deze conditioner is speciaal ontworpen voor normaal tot droog haar en biedt de perfecte balans tussen hydratatie en kalmerende eigenschappen. Het voedt je haar intensief, waardoor het zijdezacht en glad aanvoelt. Bovendien helpt deze conditioner om gespleten haarpunten te voorkomen en maakt het je haar makkelijker doorkambaar. Met een inhoud van maar liefst 1000 ml, gaat deze conditioner lang mee en biedt het langdurige voordelen voor je haar. Geniet van de luxueuze geur en de verfrissende textuur terwijl je haar wordt gevoed en verzorgd. Voeg de Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van gezond, stralend en gehydrateerd haar.

Veelgestelde vragen over Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml


Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml is dermatologisch getest: Ja.

Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calming Balanced Conditioner 1000 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos