Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Glans

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Geef je haar een stralende glans met Andrélon Glans Shampoo. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, zodat je voor een lange tijd kunt genieten van een stralende haardos. De Andrélon Glans Shampoo is speciaal ontwikkeld om je haar extra te laten stralen. Dankzij de unieke formule met glansversterkende ingrediënten wordt je haar intens gevoed en krijgt het een prachtige glans. De shampoo reinigt je haar op milde wijze, zonder het te verzwaren. Hierdoor blijft je haar luchtig en vol volume. Deze voordeelverpakking is ideaal voor degenen die graag hun haar laten stralen en tegelijkertijd willen besparen. Met 6 flessen van 300 ml heb je voldoende shampoo om je haar dagelijks te verzorgen. Het handige formaat van de flessen zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kunt meenemen, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een weekendje weg. Verwen jezelf met de Andrélon Glans Shampoo en geniet van een glanzende en gezonde haardos!

Veelgestelde vragen over Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Nee.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos