Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking

5/5

Dove heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking

Merk

Dove

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking

Dove Intensive Repair Conditioner is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de beste conditioner voor beschadigd haar. Of het nu komt door styling, weersveranderingen of andere factoren, ons haar wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden. Maar met de juiste producten kunnen we ons haar van binnenuit voeden en beschermen. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst zes flessen van 200 ml Dove Intensive Repair Conditioner, zodat je haar altijd de verzorging krijgt die het verdient. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar zachter te maken, zichtbare beschadiging te herstellen en te beschermen tegen breken. Zelfs het meest beschadigde haar kan er dankzij deze conditioner elke dag weer gezond uitzien. Dove Intensive Repair Conditioner is verrijkt met een krachtige formule die diep in het haar doordringt. Het bevat actieve ingrediënten die het haar van binnenuit voeden en versterken, waardoor het haar gezond en veerkrachtig blijft. Daarnaast helpt deze conditioner om gespleten haarpunten te voorkomen en het haar zijdezacht te maken. Met de Dove Intensive Repair Conditioner hoef je niet langer te kampen met beschadigd haar. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van gezond, glanzend en veerkrachtig haar - elke dag opnieuw.

Veelgestelde vragen over Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking


Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: .

Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Dove Intensive Repair Condetioner 6X 200ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos