Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr

5/5

Aunt Jackies heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr

Merk

Aunt Jackies

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

4261 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr

Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr is de perfecte oplossing voor droog en beschadigd haar. Met deze conditioner geef je je krullen de redding die ze nodig hebben. De unieke combinatie van voedende druivenpitolie, Castor- en Tamanu-oliën zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar weer tot leven komt en hersteld wordt. Bovendien is deze conditioner geschikt voor gebruik bij de CG Methode (Curly Girl Methode), waardoor je je haar op de juiste manier kunt verzorgen. De belangrijkste eigenschappen van Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Conditioner zijn dat het geschikt is voor droog en beschadigd haar, speciaal ontwikkeld is voor krullend haar en te gebruiken is volgens de CG Methode. Het herstelt je haar en geeft het weer een gezonde uitstraling. Hoe gebruik je deze conditioner? Breng de conditioner aan op nat haar en laat het 2-3 minuten intrekken. Spoel vervolgens de conditioner grondig uit. Bij Shop kun je Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Conditioner online bestellen en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Geef je droge en beschadigde haar de verzorging die het verdient met deze geweldige conditioner!

Veelgestelde vragen over Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr


Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr wordt verkocht in een mooie Pot van 4261 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr is dermatologisch getest: Nee.

Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Aunt Jackie's Grapeseed Rescued Recovery Conditioner 426 gr niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos