Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr

5/5

Novex heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr

Merk

Novex

Serie

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr

De Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner is een must-have voor iedereen met krullend haar. Deze conditioner is speciaal ontworpen om je krullen te definiëren en te verzorgen, zodat je elke gewenste stijl kunt creëren. Of je nu gaat voor strakke krullen of een natuurlijke look, deze leave-in conditioner is geschikt voor elk soort krullend haar. Wat deze conditioner echt bijzonder maakt, is de toevoeging van Ojon en Monoi olie. Deze kostbare oliën staan bekend om hun voordelen voor het haar. Ze helpen bij het temmen van pluizig haar en zorgen voor een betere beheersbaarheid van je krullen. Daarnaast bieden ze ook intensieve hydratatie, waardoor je krullen er gezond en glanzend uitzien. Met de Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner hoef je je geen zorgen meer te maken over droog en pluizig haar. Geef je krullen de verzorging die ze verdienen en geniet van prachtige, gedefinieerde krullen de hele dag door.

Veelgestelde vragen over Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr


Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr wordt verkocht in een mooie Pot van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr is dermatologisch getest: Nee.

Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Novex My Curls Super Curly Leave-in Conditioner 1000gr niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos