Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Oil & Shine

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Oil Shine Special Conditioner is een echte traktatie voor je haar. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, waardoor je lang kunt genieten van deze luxueuze conditioner. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar op milde wijze te verzorgen en te laten stralen. De unieke formule is verrijkt met rozenolie en lavendelolie, waardoor je haar intens gevoed wordt en een prachtige glans krijgt. De heerlijke geur van rozen en lavendel zorgt bovendien voor een ontspannen en verfrissende ervaring tijdens het gebruik. De Andrélon Oil Shine Special Conditioner is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks gebruikt worden. Breng de conditioner aan op nat haar, masseer het zachtjes in en laat het enkele minuten intrekken. Spoel daarna grondig uit en geniet van zijdezacht en glanzend haar. Geef je haar de verzorging die het verdient met deze luxe conditioner en laat je lokken stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Tube van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Oil Shine Special Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos